>

Onze visie

‘Uw interieurafwerking, onze passie!’, zo klinkt het motto van Nobel Design. Met een portie passie kom je heel ver in het leven. Zaakvoerder Lars Coppens groeide op met ouders die graag regelmatig hun interieur veranderden. Zo maakte de verbouwing van hun badkamer op hem een grote indruk. Hij maakte hierdoor op zeventienjarige leeftijd voor het eerst kennis met de specialiteit van verschillende pleistertechnieken. Het bleek een voorliefde voor het vak. 

Gooi het roer om

Datzelfde jaar koos Lars ervoor om vakantiewerk uit te voeren bij de firma die met mortex werkte. Omdat alles naar ieders tevredenheid verliep, gooide hij vervolgens op studiegebied het roer om en besloot volledig voor interieurdecoratie te gaan. Waar passie je allemaal niet brengen kan! Hij specialiseerde zich verder in pleistertechnieken, schoolde zich bij voor mortex en microtopping alsook allerlei schilderwerken. Nobel Design was geboren!

Maatwerk

Vanwege een groeiende vraag naar meubelen op maat, werd even later ook die dienst aan het gamma van Nobel Design toegevoegd. Inmiddels werkt Lars met één man extra personeel, om elke klant zo goed mogelijk te blijven bedienen.

Vrijblijvende kennismaking

Geboeid door dit verhaal? Maak dan kennis met Nobel Design. Lars vertelt u graag meer over zijn ervaring en diensten. Uiteraard is het eerste kennismakingsgesprek steeds vrijblijvend. 

 

 

 

 

 

 

Nobeldesign.be